Тръгва ли си Бруно Акрапович от Локомотив (Пловдив)?

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович, който промени отбора и донесе много радост на феновете с Купата на България и участието в Лига Европа, може да си тръгне съвсем неочаквано. Договорът на босненеца с клуба изтича на Нова година, а до момента не му е предложен нов.

След добрите изяви на Локомотив той вече е ухажван от няколко клуба от чужбина и не е изключено да предпочете някоя по-изгодна оферта, твърди "Меридиан мач". Не е тайна, че Акрапович не е сред скъпоплатените треньори у нас, а и доскоро бе принуден да се бори сам с много проблеми при „черно-белите", както и силна вътрешна опозиция.

Локомотив Пловдив предлага нов договор на капитана си

Ръководството на Локомотив Пловдив ще предложи нов договор на своя капитан Димитър Илиев, пише днес "Тема Спорт". Настоящият контракт на играча е...

Малко след това  съветникът на президента Христо Крушарски - Чавдар Цветков призна, че договорът на наставника е наистина до декември. "Ще му предложим нов контракт. Ние сме доволни от неговата работа. Той държи на дисциплината.Нямам информация някой клуб да иска Акрапович. Но ако има интерес към него, това е нормално. Конфликт с Акрапович не съм имал. Имали сме различни мнения. Но в името на общата цел се ражда истината. Аз винаги си казвам мнението", заяви Цветков в "Студио Дерби".

Само преди няколко дни стана ясно, че легендарният играч на Левски - Георги Иванов-Гонзо ще заеме ръководен пост на "Лаута" - ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!