Стана ясно колко пари е получил Локо (Пд) от трансфера на Ожболт


Стана ясно колко пари е получил Локо (Пд) от трансфера на Ожболт
Снимка: Оф. сайт на Локомотив Пловдив

3605 0

Приблизително 300 000 евро е сумата, която Локомотив (Пловдив) трябва да е получил или ще получи за трансфера на нападателя Ален Ожболт в словашкия Слован (Братислава). Това пишат медиите в Словакия, след като словенецът осъществи трансфера си днес. Очаква се Ожболт да се присъедини към новия си отбор в Турция, където Слован ще замине на лагер на 11 януари.

Доскорошният футболист на Локомотив е взет за заместник на голямата звезда на словаците Андраж Шпорар, който може да бъде продаден в голям европейски клуб. Ако обаче сънародникът на Ален остане, то досегашният футболист на "смърфовете" ще бъде резерва. Все пак, всичко си зависи от него.

"Ожболт ще трябва да замени Шпорар, ако напусне. Но дали ще го замени, или просто ще засили конкуренцията в атака, ще зависи от него. Той бе играч, който наблюдавахме и от който се интересувахме", заяви генералният мениджър на Слован Иван Кмотрик. Интерес към Шпорар има от Селтик, Спортинг (Лисабон) и от арабския свят. А коя друга звезда на Локо може да бъде продадена вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички