Крушарски праща Умарбаев в Аржентина


Крушарски праща Умарбаев в Аржентина

2047 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е амбициран да реализира изключителен от имиджова гледна точка трансфер. Бизнесменът използва активно контактите си в Аржентина и вече установеното сътрудничество с гранда Индепендиенте, за да прати свой футболист там.

На този етап фаворит е Парвиз Умарбаев. Халфът, който е наричан Меси от Таджикистан в родината си, е сред любимците на Крушарски и заедно с Бирсент Карагарен е бил предложен на аржентинския клуб. Идеята е някой от тях да бъде преотстъпен за 6 месеца в Южна Америка и да натрупа безценен опит, с който да развие качествата си. Ако успее да се представи на ниво това със сигурност ще означава и неколкократно повишение на трансферната му цена, което е идеята на боса, твърди "Меридиан мач".

В тази посока вече са проведени разговори и треньорът Бруно Акрапович и спортният директор Георги Иванов са запознати с тях. Ако се стигне до сделка, те ще трябва да намерят адекватен заместник на Умарбаев. В момента Индепендиенте е в долната половина на таблицата с 21 точки от 15 мача и има отложен двубой с Ривър Плейт. А кой може да замени Жоро Илиев вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички