Славия смачка Локомотив на "Лаута"


Славия смачка Локомотив на "Лаута"
Снимка: БГНЕС

1315 0

Столичната Славия продължава със силното си представяне през настоящия сезон. Въпреки че продължава да играе по два мача на седмица, отборът на Златомир Загорчич беше безкомпромисен в Пловдив и спечели с 4:2 срещу домакина Локомотив.

Още до 22' гостите от София водеха с 2:0 с попадения на Георги Йомов. Нападателят се разписа първо в 5' след слабо изчистване на защитник на "смърфовете", а 17 минути по-късно отново той завърши отлична атака на Галин Иванов по дясното крило, който го намери на страхотна позиция в наказателното поле.

В 26' все пак "смърфовете" намалиха резултата, след като беше отсъдена спорна дузпа в тяхна полза. От точката точен беше Райков и до края на полувремето двата отбора не си отбелязаха повече голове - 1:2.

Между 64' и 68' обаче "белите" решиха всичко в срещата. Точни бяха Галин Иванов и Славчо Шоколаров, които обиха интригата в мача и донесоха 3-те точки за столичния клуб. Все пак в добавеното време на мача "смърфовете" върнаха едно попадение чрез Димитър Илиев.

Славия се озова на първо място с актив от 4 точки след победа и равенство - толкова, колкото има и Лудогорец. Локомотив записа 2-ата си поредна загуба и в момента е на последно място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички