Официално: Акрапович подписа нов договор с Локомотив (Пд)


Официално: Акрапович подписа нов договор с Локомотив (Пд)
Снимка: lokomotivpd.com

1112 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович преподписа с клуба. Неговият нов контракт е за период от 3 години, съобщиха "смърфовете" на официалния си сайт.

Наставникът, с който Локомотив спечели Купата на България и изигра силни мачове в Лига Европа, даде и кратък коментар за събитието"
"Радвам се, че преподписах с Локомотив. И аз съм съм доволен, и всички в клуба са доволни от това. Надявам се да постигна още много успехи начело на Локомотив", бяха думите му. 

Наставникът, с който Локомотив спечели Купата на България и изигра силни мачове в Лига Европа, даде и кратък коментар за събитието."Радвам се, че преподписах с Локомотив. И аз съм съм доволен, и всички в клуба са доволни от това. Надявам се да постигна още много успехи начело на Локомотив", бяха думите му. 

Босненският треньор дойде в пловдивския гранд през 2017 година. Той води отбора в 71 мача досега, като най-големият му успех досега е спечелването на Купата на България, като във финала победи градския съперник Ботев. А за какво Георги Иванов-Гонзо посъветва Левски да вземе пример от Локо (Пд) вижте в този материал. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички