Може да не иска в Левски, но Гонзо е пред завръщане в Първа лига


Може да не иска в Левски, но Гонзо е пред завръщане в Първа лига
Снимка: bTV

3403 0

Георги Иванов-Гонзо е фаворит за нов треньор на Локомотив (Пловдив), твърди "Тема Спорт". Той вече е провел разговори с ръководните фактори на "Лаута". До идването му при "черно-белите" обаче ще се стигне, ако сегашният наставник Бруно Акрапович не изпълни целите, поставени му от шефовете.

В последните седмици той на два пъти е бил привикван на разговор от собственика Христо Крушарски. Последният е бил след загубата от Етър. Босненецът трябва да спечели седмото място и да изведе тима до финал за Купата на България. Възможно е обаче да се стигне до назначаването на Гонзо и по-рано, ако Локо (Пд) отпадне на четвъртфинала за Купата, където гостува на Етър.

АКРАПОВИЧ С ИНОВАЦИЯ ВЪВ ФУТБОЛА: РАЗЖАЛВА КАПИТАН ЗАРАДИ ПРОПУСК

Отделно Акрапович е недолюбван и от феновете. Иванов е на изчаквателна позиция за треньорския пост. Интересното е, че Ивайло Петров-Пифа, с когото Гонзо работи на "Герена" и в Черно море, е изгледал на живо победата над Берое. Това само засилва вероятността бившият нападател да се завърне в Локо, откъдето тръгна за големия футбол у нас.

Интересното е, че Иванов бе треньор на Локомотив (Пловдив) при Веселин Марешки. Тогава обаче Гонзо изкара на поста 24 часа, преди бизнесменът да го замени с Емил Велев-Кокала. Впоследствие аптекарският бос заяви, че Иванов е бил на проби. А какво мисли Гонзо за завръщане в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички