Чуждестранен клуб влезе в битката за Стивън Езе


Чуждестранен клуб влезе в битката за Стивън Езе
Снимка: Instagram

2127 0

Чуждестранен клуб влиза в битката за защитника на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе, съобщава "Тема Спорт". Става дума за третия в елита на Полша Шльонск. Както е известно, нигериецът отказва да поднови договора си със "смърфовете" и реално от началото на февруари, когато изтича настоящият му контракт, ще е със статут на свободен агент. Собственикът на Локомотив Христо Крушарски заяви, че Езе вече е затворена страница за клуба и след 15 декември ще е свободен да си ходи, след като не желае да остане.

Ситуацията е добре следена от Шльонск. Тимът от Вроцлав е с равен актив с втория Краковия, но отстъпва в преките показатели. Интересното е, че там през лятото премина вратарят на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер. Той обаче е със статут на резерва и все още няма мач в местната Екстракласа.

Наскоро усилено се заговори, че Стивън Езе е желан от родните грандове Левски и ЦСКА. Локомотив Пловдив пък усилено работи по намирането на нов централен защитник. Езе дори наскоро си взе довиждане с феновете с пост в социалните мрежи. Той пропусна последния двубой с Лудогорец в Разград заради контузия.

В неделя (1 декември) Локо приема Арда, като се очаква бранителят да се завърне в игра. Той дойде на "Лаута" в началото на февруари 2018 г., като подписа за 2 години. Тогава Езе бе със статут на нигерийски национал. Скоро обаче не е викан там. Напускането му ще освободи една квота за играч извън ЕС в пловдивския гранд. А кой елитен български клуб иска да вземе Анте Аралица от Локо вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички