Бруно Акрапович се отказа от сръбски защитник

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович се е отакзал от това да привлече сръбския защитник Михайло Милутинович. Бранителят прекара две седмици в Пловдив, като тренира с отбора, но изглежда не е успял да убеди наставника на "смърфовете", че има място в тима му, пише "Тема Спорт".

Още с пристигането на играча стана ясно, че няма да има проблеми с това, че не е играч от Европейския съюз, тъй като има унгарски паспорт. В крайна сметка обаче той е имал проблеми с друга част от документацията.

Левски готви оферта за гигант от Локомотив Пловдив

Ръководството на Левски има интерес към един от защитниците на Локомотив Пловдив. Става въпрос за Давид Малембана, като в мача между двата тима п...

Очаква се по време на паузата за националните отбори носителят на Купата на България да опита да привлече още един чужденец. Все още обаче липсва повече информация.

Вчера пък стана ясно, че капитанът на "смърфовете" Димитър Илиев не попада в сметките на Красимир Балъков за евроквалификацията с Англия. Как коментира това решение таранът може да видите тук.

Още по темата

Please select answer!