Босът на Локо Пд: Искам пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант - ще им покажем как се играе футбол

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе много доволен от класирането на тима за финала за Купата на България, но разкритикува футболистите за представянето им в днешния двубой срещу Септември, който завърши 0:0. Освен това допълни, че искал на финала пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант.

"Човек няма смисъл да живее без надежда. Винаги съм бил оптимист. Класирането за финала е награда за труда ми. Аз съм стигал много финали. Толкова, колкото вие не сте сънували. Да, сега има радост и удовлетворение. От две години сме готови за участие в Европа, но го изпускаме с една точка. Нова селекция, ако спечелим купата? Не. Тези момчета са взели една камара пари, нека си ги заслужат”, заяви Крушарски след двубоя..

Без изненада: Локомотив (Пловдив) е на финал, чака ЦСКА или Ботев

Локомотив Пловдив е първият финалист за Купата на България. В срещата-реванш срещу Септември двата тима не се победиха и завършиха 0:0, но пловди...

“Ако не съм убеден, че ще спечелим финала, щях ли сега да съм тук пред вас? Някога да съм казал някоя глупост? Каквото съм казал, винаги се е сбъдвало. Какви положения? Днес футболистите си танцуваха… Това ако беше игра… Само мъчиха терена. Казах на шофьора да им каже да си платят нафтата. Ботев или ЦСКА? По-добре пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант. Ще им покажем как се играе футбол.

А от какво недоволстват пък феновете на Ботев Пловдив преди реанша с ЦСКА - вижте в този материал.

 

 

Още по темата

Please select answer!