Босът на Локо Пд: Искам пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант - ще им покажем как се играе футбол


Босът на Локо Пд: Искам пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант - ще им покажем как се играе футбол

759 0

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе много доволен от класирането на тима за финала за Купата на България, но разкритикува футболистите за представянето им в днешния двубой срещу Септември, който завърши 0:0. Освен това допълни, че искал на финала пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант.

"Човек няма смисъл да живее без надежда. Винаги съм бил оптимист. Класирането за финала е награда за труда ми. Аз съм стигал много финали. Толкова, колкото вие не сте сънували. Да, сега има радост и удовлетворение. От две години сме готови за участие в Европа, но го изпускаме с една точка. Нова селекция, ако спечелим купата? Не. Тези момчета са взели една камара пари, нека си ги заслужат”, заяви Крушарски след двубоя..

“Ако не съм убеден, че ще спечелим финала, щях ли сега да съм тук пред вас? Някога да съм казал някоя глупост? Каквото съм казал, винаги се е сбъдвало. Какви положения? Днес футболистите си танцуваха… Това ако беше игра… Само мъчиха терена. Казах на шофьора да им каже да си платят нафтата. Ботев или ЦСКА? По-добре пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант. Ще им покажем как се играе футбол.

А от какво недоволстват пък феновете на Ботев Пловдив преди реанша с ЦСКА - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама