10 "моряци" изпуснаха пълен обрат срещу Локомотив (Пловдив)


10 "моряци" изпуснаха пълен обрат срещу Локомотив (Пловдив)

815 0

Локомотив (Пловдив) показа, че все още не в оптимално състояние да търси по-високо класиране, след като с човек повече на терена срещу Черно море се добра само до равенство 1:1 на стадион "Тича" във Варна.

Мачът почна отлично за "смърфовете", които още в 10' успяха да поведат. Съдията Таско Тасков отсъди дузпа за нарушение срещу Камбуров, като повторенията оставиха сериозни съмнения в правотата на рефера. Червен картон пък получи Симеон Райков, който напусна терена, а пловдивчани поведоха с точен изстрел на Камбуров.

След попадението обаче "смърфовете" буквално спряха да играят в нападение и приеха съперника в собствената си половина. Футболистите на Никола Спасов имаха няколко отлични положения в срещата, но все пак се добраха само до един гол.

Той падна в 54', когато Стенио намери Даниел Георгиев на фланга и той центрира перфектно. Матиа Курьор засече с глава топката и преодоля излезлия страж Ел Харуби за 1:1.

До края на двубоя двата отбора пропуснаха по две отлични положения за гол и така поделиха точките в дербито край морето.

Във временното класиране на 6-о място е черно море с 28 точки, а позиция по-надолу и с 3 точки по-малко е воденият от Илиан Илиев тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички