1 милион? Локо (Пд) иска и не получава доста по-малко за Георги Минчев


1 милион? Локо (Пд) иска и не получава доста по-малко за Георги Минчев
Снимка: Gulliver/GettyImages

1453 0

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Георги Минчев води преговори с турския втородивизионен Коджаелиспор, твърдят няколко издания в южната ни съседка. Сумата обаче, която иска ръководството на клуба за правата му, е далеч от по-рано споменатата 500 000 евро. Толкова се твърдеше, че ще плати полският Шльонск Вроцлав за 26-годишния футболист.

Според сайта kocaelikoz.com от Локомотив искат 200 000 евро, но турците не са готови да броят тази сума и са се насочили към алтернативни имена. Според друго издание в Турция Коджаелиспор се е обърнал към българина, след като им е поискана висока цена от Гиресунспор за сенегалеца Ибрахима Балде.

Трети сайт - ozgurkocaeli.com.tr, пише, че ръководството на турския клуб е направило повече от една оферта към "смърфовете", но всички са били доста под исканата от тях сума. Иначе българинът е приоритет на треньора Мехмет Алтъпармак. Към дата 02.02.22 г. информацията е, че преговорите с Локо (Пд) продължават.

През сезона дотук Минчев е отбелязал 9 гола в 19 мача. Досега като актуален кандидат за подписа му се смяташе полският Шльонск. А ето как отговори Христо Крушарски на спекулациите, че ще продаде футболиста за милион лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички