Звонимир Микулич: Един ден ще се завърна в Левски като фен


Звонимир Микулич: Един ден ще се завърна в Левски като фен
Снимка: LAP.BG

2515 0

Вратарят Звонимир Микулич напусна Левски и ще продължи кариерата си в турския Тузласпор. 31-годишният вратар игра един полусезон на "Герена" като записа 10 мача в шампионата. Хърватинът не успя да получи нов контракт от Левски. Пред "Топспорт" Микулич говори за престоя си при "сините".

"Чувствам, че през последните шест месеца бях част от нещо повече от футболен клуб. Начинът, по който моите съотборници говореха за Левски и погледът в очите на феновете, когато побеждавахме, говорят за всичко това. Тъжен съм, че нещата се развиха така", каза вратарят.

"Моят период в клуба приключи така, но не обвинявам никого за тази трудна ситуация. Вярвам, че Левски ще се завърне на върха, защото именно там е мястото му".

"Искам да поздравя и да похваля всички момчета, с които играх, както и всички хора, които работят в клуба. Те заслужават огромно уважение за работата, която вършат и предаността си към Левски, която показват в тази трудна ситуация".

"Със сигурност ще се завърна на "Герена" като фен. Никога няма да забравя тези трудни, но красиви шест месеца, които прекарах в Левски", коментира Микулич.

Междувременно Николай Михайлов се изказа за ситуацията в Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички