Константин Баждеков: Когато се запознах с проекта на Диксън, всичко изглеждаше много хубаво!


Константин Баждеков: Когато се запознах с проекта на Диксън, всичко изглеждаше много хубаво!
Снимка: Официален сайт на Левски

2731 0

Константин Баждеков стана поредният близък до Левски човек, който коментира трудната ситуация, в която е изпаднал "синия" клуб. По-рано днес Наско Сираков обяви официално, че прекратява преговорите с Джо Диксън, а членът на УС Баждеков заяви, че не съжалява за решението на Сираков:

"Знаете ли, ще бъда откровен с вас - по-добре, че така се получи с г-н Диксън. Когато в началото се запознах с неговия проект, всичко звучеше толкова много хубаво, че както е казал народът – много хубаво не е на хубаво", заяви той пред "Блиц". 

"Бяхме запознати и кои са хората, стоящи зад проекта на Диксън. Няма как да спомена имена, защото те няма да говорят нищо на масовия читател, но само ще ви кажа, че очаквах по-тежка артилерия. Очаквах по-силни фигури, доказани мъже в бизнеса и инвестициите. Но какво да коментираме повече, след като нещата са приключили… Кои са причините за разпадане на преговорите, може да попитате само Наско Сираков и адвокатите", допълни Баждеков.

"Въпреки всичко, аз съм оптимист. Сега единствено ние, левскарите, можем да си помогнем. Предполагам, че има и други варианти, за да бъде закрепен клубът временно – да се направи подготовка, селекция, да се стартира първенството. Знам, че глобалният проблем остава неразрешен, но нека се действа стъпка по стъпка", предупреди бившият изпълнителен директор на Левски. 

Николай Михайлов пък наскоро коментира, че с това ръководство нищо добро не чака "сините"! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички