Звезда на Левски от близкото минало скочи на БФС


Звезда на Левски от близкото минало скочи на БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2288 0

Един от добре познатите футболисти по родните терени от близкото минало Александър Александров - Кривия, сподели негодуванието си от продължаващото вече 18 години управление на БФС.

Пред "Спортал" той припомни, че още през 2014 година обяснява как "българският футбол е в будна кома", но много хора тогава му се смеели. В неделя Кривия отказа да коментира националния отбор, но е сигурен, че единственият изход е промяна в "доста неща".

Коментарът на Кривия

"Истината е, че българският футбол от много години дълбае дъното. Това го казах 2014 година в едно интервю, че българският футбол е в будна кома. Повечето се смееха, сега от три-четири години всеки казва, че футболът ни е зле.

Е, къде спяхме всички ние през годините? Всеки има вина. Тези особено, които в последните години се занимават с български футбол, имат голяма вина, че той е на този хал. За националния отбор не искам да коментирам, има си хора, нека те го коментират, те знаят къде са грешки, защо не върви. Лекът е в много работа и в промяна на доста неща в българския футбол", сподели ветеранът по темата.

Следете Левски - Черно море НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички