Звезда на Левски мечтае да играе за България


Звезда на Левски мечтае да играе за България
Снимка: Официален сайт на Левски

3612 0

Звездата на Левски - Паулиньо, не скри желанието си един ден да облече фланелката на националния отбор по футбол на България. Бразилецът наскоро получи български паспорт и разкри за тази своя цел, ако я заслужи с представянето си.

"Мечтая да играя за националния отбор на България. Не крия, че мечтая да играя за националния отбор- всеки го желае. Това не е моята страна, но бих се радвал да играя за България", заяви Паулиньо пред Канал 3.

Той даде и своя коментар за раздялата с Георги Дерменджиев преди 10-ина дни. "Дерменджиев е много силен специалист и го е доказал с успехите си с Лудогорец. Във футбола в така - на едно място успяваш, на друго - не. Така се случи и с него. Държа да подчертая, че е много добър треньор. Имам договор с Левски за още две години и искам да остана, но нещата се случват понякога много бързо и се променят. Понякога казваш, че оставаш, а после отиваш на друго място", допълни още бразилецът.

Левски се намира на трето място в класирането три мача преди края на първенството. В събота "сините" гостуват на Лудогорец, които са лидери и имат 7 точки преднина. Ето какво очаква треньорът на столичани - Георги Тодоров, от този двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички