Борислав Цонев: Не трябва да се оправдаваме


Борислав Цонев: Не трябва да се оправдаваме
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1526 0

Полузащитникът на Левски Борислав Цонев коментира поражението от Арда Кърджали с 0:2 в мач от третия кръг на Първа професионална лига. Цонев защити треньора Живко Миланов, като заяви, че той няма вина за резултатите, но и подчерта, че не бива да има оправдания.

"Доста неприятно е в момента да говоря. Не сме щастливи от цялата ситуация. Радващото е, че след пет дни имаме друг мач. Трябва да си изчистим главите. Надявам се вече да тръгнат нашите добри резултати и малко да се усмихнем, тъй като е доста неприятно. Точно какво трябва дa направим няма как да кажа. Ще анализираме мача следващите дни. Ясно е, че ние футболистите сме си виновни. Треньорът няма вина в момента. Както казах и преди ние в съблекалнята трябва да си съберем мислите, да се сплотим още повече и да върнем победите. Не играем толкова лошо, колкото резултатите са“, каза Боби Цонев.

„Доста млад отбор сме. Не трябва да се оправдаваме. Все пак играем в Левски. Не е приятно, като се получават индивидуални грешки, но явно трябва да се научим да не ги правим и да играем по-добре“, продължи той.

„Ние не показахме подкрепата си към Миланов на терена. Вината не е в него. Ние сме си виновни. Имаме и физически проблеми. Жоро Миланов е на три тренировки. Надявам се с времето да сме по-добре физически и да помагаме на отбора“.

„Да, със сигурност нашата публика е невероятна. Неведнъж съм го казвал. Такава подкрепа не съм виждал никъде. Много благодаря. Надявам се скоро време и ние да дадем нещо“.

„Доста неща трябва да променим за мача с Царско село. Основното нещо е да вземем трите точки. Надявам се от следващия мач да започнем да печелим точки, които са важни като цяло за клуба“, каза още плеймейкърът на Левски.

Ето какво каза и треньорът на Левски Живко Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички