Завръщането на Борислав Цонев на терена поднови интереса към него


Завръщането на Борислав Цонев на терена поднови интереса към него
Снимка: принтскрийн

2880 0

Съвсем наскоро Борислав Цонев се завърна в игра за Левски и дори отбеляза гол в мача срещу Царско село, подпечатвайки победата на "сините".

Според "Мач Телеграф" завръщането в игра на един от любимците на публиката не е останало незабелязано и неговите изяви до края на сезона ще бъдат наблюдавани под лупа от някои отбори от Турция.

Изданието твърди, че един от тях е бившият тим на Димитър Иванков Бурса, който обаче е останал далеч от местата, които дават право на промоция в елитната турска Суперлига! Отборът е съставен изцяло от местни футболисти, но през лятото собствениците му вероятно ще инвестират сериозно в подсилването на състава.

С екипа на Левски Борислав Цонев има много добра статистика - 6 мача, 5 гола и 1 асистенция! Интересът си е интерес, но все пак, желанието на футболиста е да остане на "Герена" и да помага на любимия си отбор, заедно със своя брат Радослав, който вече също тренира наравно със съотборниците си и се очаква да влезе в игра в някой от мачовете до края на сезона!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички