Колко пари ще спечели Левски от новия си спонсор


Колко пари ще спечели Левски от новия си спонсор
Снимка: БГНЕС

2129 0

Вчера (12.05.) от "синия" клуб обявиха, че са подписали договор с нов рекламен партньор - BELFRY Group. От "Герена" поясниха, че срокът на споразумението е до края на 2021 година!

Колко пари обаче ще влязат в касите на стадион "Георги Аспарухов"? Според "Тема спорт", австро-унгарската компания ще помогне на Левски със седемцифрена сума! Изданието споменава, че става въпрос за около 1,5 милиона лева или евро.

Доколко тези пари ще бъдат от полза на "сините" и за какво ще бъдат използвани, предстои да разберем. Според различни източници, Спас Русев има основна роля за намирането на този спонсор, както и за воденето на преговори с него.

На "Герена" имат нужда от свежи средства, за да си подсигурят лиценза за новия сезон в Първа лига и да направят една добра лятна подготовка.

Наскоро Живко Миланов заяви, че "птичето сега е кацнало" на рамото на младоците в Левски и от тях зависи дали ще си заслужат мястото в първи отбор.

Бившият футболист на "сините" Илиян Стоянов - Коловати пък коментира преди време, че някой е подвел Наско Сираков да вземе акциите в клуба и всички знаят кой е този "някой"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички