Засилени мерки за сигурност на "Левски" - Славия


Засилени мерки за сигурност на "Левски" - Славия

907 0

Ръководството на "Левски" ще засили мерките за сигурност по време на предстоящия двубой със Славия. Причината са терористичните атентати в Париж преди две седмици. От клуба призовават феновете да проявят търпение и да дойдат по-рано на стадион "Георги Аспарухов".

Ето и цялото съобщение на "Левски":

"Уважаеми фенове, след събитията във Франция и извършения в Париж атентат на 13.11.2015 година, се въведоха засилени мерки за сигурност на територията на всички спортни съоръжения в Европа.

В тази връзка за предстоящата среща между Левски и Славия днес от 17:45 часа на стадион „Георги Аспарухов” всеки привърженик ще бъде подлаган на щателна проверка.

Обръщаме ви внимание, че на стадиона няма да бъдат допускани лица с раници, обемисти чанти и друг багаж. Пропусквателният режим ще се извършва традиционно на територията пред входовете на сектор „Б” и „В”.

ПФК Левски и Националният клуб на привържениците призовават всички привърженици да проявят търпение към ситуацията и да дойдат по-рано на стадиона, за да не се получават струпвания пред входовете."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички