Защо "Левски" направи толкова мащабна селекция?


Защо "Левски" направи толкова мащабна селекция?

880 0

Левски ще приключи селекцията с привличането на нигерийски нападател. Футболистът, чието име се пази в тайна, трябва да пристигне в България до дни и да подпише договор с клуба. Това обяви спортният директор на "сините" Георги Иванов пред екипа на bTV в Анталия - Йордан Георгиев и Петър Стоев.

"Левски имаше недостиг на играчи. Може да проверите по списък колко са полевите играчи и за това направихме тази селекция. При положение, че си тръгват шест или седем човека от Левски е напълно нормално да вземеш и толкова нови, за да е пълна бройката. И в този момент нямаме бройката като играчи, които да са конкурентноспособни, за това правим тази селекция", обясни Гонзо и добави, че през лятото отборът ще започне подготовка за евротурнирите.

Спортният директор на Левски заяви, че тимът ще се бори за титлата. "Щеше да бъде трудно, ако имахме равни точки с Лудогорец, а сега с пет точки по-малко е още по-трудно. Ще се борим докато имаме възможност, но това, което се случи - отнемането на точките, е катастрофа не само за Левски, но и за българския футбол"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички