Заразен с Ковид-19 в Левски получава присъда и 5 000 лева глоба?


Заразен с Ковид-19 в Левски получава присъда и 5 000 лева глоба?
Снимка: Официален сайт на Левски

2444 0

Стряскащото разкритие на бившия шеф в ЦСКА Милко Георгиев, че е засякъл болен с Covid-19 футболист на Левски в Студентски град, е довело до намеса на полицията, разкрива "Мач Телеграф" в днешното си издание. Както е известно, бившият директор сподели, че това е било Ивайло Димитров, който е видял да пуши наргиле, въпреки че в момента трябва да е в задължителна карантина. Той обаче не предостави допълнителни доказателства за твърденията си. 

След думите му обаче от полицията са провели разследване около играчите на "сините", поставени под карантина. Един от тях е бил уловен да не спазва постановленията на Министерството на здравеопазването и това ще му струва доста скъпо. Глобата за това провинение е в размер на 5 000 лева, а освен това футболистът ще получи 3 години условна присъда. 

При повторно нарушения на закона се предвижда двойна глоба, а присъдата може да стане дори ефективна. Името на футболиста не се разкрива в материала на "Мач Телеграф". 

Именно заради бума на случаи с коронавирус в Първа лига редица мачове бяха отменени, като в това число попада и дербито Левски - ЦСКА. Още два мача на "сините" бяха отложени - срещу Локомотив Пловдив преди паузата за мачове на националните отбор и срещу Берое идния уикенд. 

Именно заради сериозния ръст на заразени с Covid-19, от Министерството на здравеопазването предложиха спортът и футболът да бъдат прекратени за 4 месеца, заедно с други мерки за борбата с пандемията у нас. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички