Славиша Стоянович иска бързо да подобри Левски в една фаза от играта


Славиша Стоянович иска бързо да подобри Левски в една фаза от играта
Снимка: Официален сайт на Левски

1565 0

Новият треньор в Левски Славиша Стоянович си е поставил като задача максимално бързо да подобри отбора в една фаза от играта. Става въпрос за нападението на "сините", където Стоянович иска да види бързо подобрение, информира "Тема спорт".

Всъщност, от 11 мача в Първа лига нито един нападател на отбора не успя да вкара попадение. На тази позиция в Левски са следните футболисти: Найджъл Робърта, Стивън Петков, Валери Божинов и Илия Димитров. Постепенно все повече играчи на "сините" трябва да се завръщат към тренировки.

До момента обаче Стоянович не е имал възможност да води тренировъчни занимания с повечето нападатели, така че осъществяването на целта му може да се позабави леко. Не е изключено през зимата да се стигне до раздяла с някой от тях.

Тимът може да се раздели и с други играчи съвсем скоро. Дори се появиха информации, че азиатски клуб е готов да даде 1 млн. лева за звезда на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички