Заплатата на Холмар в Розенборг ще е по-малка от тази в Левски


Заплатата на Холмар в Розенборг ще е по-малка от тази в Левски
Снимка: Оф. сайт на Розенборг

2361 0

Холмар Ейолфсон ще получава по-малка заплата в Розенборг, отколкото взимаше в Левски, твърди "Мач телеграф". Както е известно, вчера защитникът разтрогна със "сините" и подписа с норвежкия гранд до 2023 година.

Според изданието исландецът е получавал на "Герена" впечатляващите 31 000 евро месечно. Те са се сборували от 15000 като заплата и още 48000 през три месеца, оформени като бонуси. Според запознати в Розенборг заплатата на Ейолфсон в Розенборг ще бъде 20000 евро. Именно заради тази разлика бранителят първоначално отказваше да ходи в бившия си тим. Той е търсел по-добър вариант, но не намери такъв и в крайна сметка подписа с клуба от Трондхайм.

Изданието пише, че трансферът на бранителя се е забавил, защото по договор "сините" дължаха 30% от приходите при следващ трансфер на защитника на бившия му клуб Макаби Хайфа. Именно този факт бил в основата на официалната информация, че Левски и Ейолфсон са се разделили по взаимно съгласие. А кой свой футболист "сините" може да продадат в Германия вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички