Във Велико Търново взеха мерки за "синята" инвазия преди Етър - Левски


Във Велико Търново взеха мерки за "синята" инвазия преди Етър - Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1113 0

Часове преди сблъсъка Етър - Левски, Велико Търново ще се превърне в зона на шествие за "сините" фенове, тъй като редица улици в града ще бъдат затворени от 9 часа до края на мероприятието, информира "Мач Телеграф".

Органите на реда в старата столица пък обявиха, че ще затворят някои от улиците от съображения за сигурност. „Огромният интерес към мача Етър - Левски и предприетите мерки за безопасност налагат организация на движението в района на стадион "Ивайло".

Кои улици се затварят за движение?

Още: След Конгреса: ЦСКА се обяви в траур, Левски с "честитка" за Гонзо, а Лудогорец се различи от двата клуба

Здрави мерки преди Етър - Левски

В събота, 16 март, от 9,00 часа до приключване на мероприятието се затварят за движение: ул. „Филип Тотю“, в частта от ул „Славянска“ до ул. „Йоновка“; ул. „Тодор Балина“ от ул. „Славянска“ до ул. „Любен Каравелов“, площадът пред Северен централен вход на стадион „Ивайло“, ул. „Славянска“ от ул. „Н. Габровски“ до ул. „Тодор Балина“, ул. „Бойчо Войвода“ от ул. „Н. Габровски“ до ул. „Филип Тотю“.

Има информация, че паркингът от северната част на "Ивайло" ще бъде затворен от ранните сутрешни часове. Ул. „Филип Тотю“ ще бъде предназначена на автомобили на гостуващите фенове. За тях ще бъдат отворени двата входа от южната страна на спортен комплекс „Ивайло“, като ще работят три каси за продажба на билети“, написа полицията.

18 "сини" футболисти ще превземат Велико Търново: Левски без четирима срещу Етър, но има и 2 добри новини

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички