Вутов: Отиваме в Черна гора, за да променим негативната серия


Вутов: Отиваме в Черна гора, за да променим негативната серия
Снимка: БГНЕС

854 0

Нападателят на Левски Антонио Вутов сподели, че той и съотборниците му трябва да си свършат започнатата работа срещу Сутиеска с ранен гол."Сините" спечелиха с 3:1 в първата среща, а сега се надяват, че ще елиминират този противник.

"Отиваме в Черна гора, за да завършим започнатото. Трябва да победим отбора на Сутиеска и няма как да подценим противника. Това е мач от Лига Европа и не можем да говорим за никакво подценяване".

"Първо да изпълним тактическите указания и това е най-важното. След това трябва да бъдем максимално концентрирани. Не мислим за следващия съперник Хайдук (Сплит). Имаме важен мач със Сутиеска и след това ще се настройваме за Сплит. Да, Левски не е елиминирал противник от доста време, но отиваме в Черна гора, за да променим негативната серия".

"Разбира се, това е най-важното - да отбележим гол и да намалим напрежението. Няма значение дали аз ще вкарам или някой друг. Отборът все още не е сработен на 100 процента. Трябва ни повече време, с всеки мач, с всяка тренировка се сработваме. За три седмици няма как да стане някаква страшна сработка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички