В Сутиеска вярват, че могат да отстранят Левски: Хората живеят с надежда


В Сутиеска вярват, че могат да отстранят Левски: Хората живеят с надежда
Снимка: БГНЕС

1199 0

Съперникът на Левски в Лига Европа се надява, че ще може да отстрани "сините", въпреки резултата в първата среща. На "Герена" двата тима завършиха 3:1 и именно попадението на чужд терен е надеждата за черногорци. 

"Ако Сутиеска вкара в първите 20 минути, в двубоя между черногорците и Левски може да се случи абсолютно всичко. Изходът от мача няма да бъде сигурен до последната минута. Трябва да бъдем смели и безкомпромисни. Мачът ще бъде много труден и трябва да влезем в него максимално мотивирани. Във футбола няма сигурни неща, въпреки че съперникът ни е силен. Те ще дойдат тук не само за да си осигурят място във втория кръг, а и за победа”, заяви титулярният вратар на тима от Никшич - Владан Гилен, който пропусна срещата в София. В четвъртък обаче стражът ще заеме мястото си на вратата на черногорците, които все още не са преодолявали съперник на международната сцена.

"Срещата в София само потвърди това, което очаквахме - Левски е добър отбор и има немалко силни футболисти. Тяхната философия е ясно ориентирана към атаката. Видяхме обаче, че не са неуязвими. Ако резултатът от срещата в София беше 0:3, тогава мисията щеше да бъде невъзможна. Сега обаче, с подкрепата на нашите привърженици, се надявам да победим Левски. Има надежда. Аз съм оптимист и ако мачът в Никшич тръгне добре за нас, разбирайте гол в първите 20 минути, може да се случи всичко. Хората живеят с надежда.", каза 27-годишният вратар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички