Вуцов все по-близо до "Левски"


Вуцов все по-близо до "Левски"
Снимка: Иван Йочев

1039 0

Велислав Вуцов е все по-близо до това да поеме треньорския пост в "Левски", разбра "Тема Спорт". 48-годишният наставник може да замени на кормилото Стойчо Стоев след втората поредна издънка на сините в шампионата.

Столичани не успяха да победят един от аутсайдерите Локо Пд след 1:1 на "Лаута" и вече окончателно са аут от битката за титлата. В предишния кръг те завършиха 0:0 с последния Монтана на "Герена", а в първия пролетен кръг загубиха директния двубой за първото място с Лудогорец (1:2).

Преди 10 дни излезе иформация, преди мача Черно море - Левски (0:2), че определени кръгове бутат Вили Вуцов към завръщане на "Герена". И не е изключено още в началото на следващата седмица да има развитие около треньорския въпрос на "Герена".

Вуцов бе назначен начело на Левски на 8 май 2008 г. от тогавашния собственик Тодор Батков. Той замени Станимир Стоилов, но скоропостижно се раздели с отбора. Това се случи след загубата на "Герена" от БАТЕ Борисов в квалификациите на Шампионската лига (0:1) на 13 август 2008 г. Вуцов бе уволнен от Батков, а за негов наследник бе избран Емил Велев-Кокала.

Вили Вуцов сега обаче е все по-близо до това да получи втори шанс начело на Левски.

За последно треньорът води Ботев Пловдив през есента на 2014 г.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички