Втори трансфер на "Герена": Левски сменя Драган Михайлович с хърватин


Втори трансфер на "Герена": Левски сменя Драган Михайлович с хърватин
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2037 0

Левски е на прага на втори входящ трансфер след трансфера на Ивелин Попов. "Сините" са много близо до нов защитник от Хърватия, който на практика ще замени напускащия Драган Михайлович. Футболистът, който ще акостира на "Герена", е 26-годишният десен бек Анте Блажевич, пише "Тема Спорт". 

Блажевич играе в босненския Железничар, за който изигра 22 мача през изминалия сезон. Договорът на бранителя с Железничар изтича на 1 юни и след тази дата той ще бъде свободен агент, като Левски се е възползвал от тази ситуация, за да се договори с играча.

На „Георги Аспарухов“ се опитват да уредят колкото е възможно по-бързо Блажевич, за да може десният бек да е на разположение на Станимир Стоилов за началото на подготовката на Левски. В кариерата си хърватинът, който е юноша на Хайдук (Сплит), е минал през белгийския Остенде, германския Борусия (Хилдесхайм), словенския Брежице и босненския Челик, преди да се присъедини към Железничар през 2019 г.

Този трансферен ход на Левски навежда на мисълта, че "сините" са решили да не подновяват договора на Драган Михайлович, който е до края на сезона. Смяташе се, че Михайлович ще подпише споразумение за 1+1 години, но ако трансферът на Блажевич се осъществи, то Драган ще стане излишен. Освен него, на десния фланг на отбраната на тима действа младежкият национал на България Патрик-Габриел Галчев.

Още новини за Левски четете в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички