Все пак Ерцгебирге може да намери пари за трансфера на Иванов от Левски


Все пак Ерцгебирге може да намери пари за трансфера на Иванов от Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1790 0

Трансферът на Станислав Иванов от Левски във втородивизионния германски Ерцгебирге Ауе не е съвсем невъзможен. Стига нападателят и настоящият му клуб да пожелаят да има сделка, германците имат начин да намерят пари това да се случи, става ясно от публикация на сайта liga2-online.de. А защо играчът може да откаже вижте тук. 

В медиите се говори, че Левски е поставил цена на звездата си от 700 000 евро, което може да откаже клуба от Ауе. Споменатото издание обаче пише, че Ерцгебирге може да продаде нападателя Флориан Крюгер за сериозна сума и да инвестира получените средства в договарянето на българина. Иначе обаче в ситуацията на криза след пандемията от коронавирус германците няма как да платят исканата от "сините" сума.

В Германия отбелязват, че 21-годишният Иванов има 73 мача в първенството ни с фланелката на Левски и че има 1 мач за мъжкия национален отбор на България. През повечето време обаче той играе за националния отбор до 21 години, пишат от liga2-online.de. А кой футболист на "сините" изненадващо може да напусне клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички