Димитър Димитров - Херо след 0:2 срещу ЦСКА: Почти бях сигурен, че Левски ще победи, но явно съм се лъгал


Димитър Димитров - Херо след 0:2 срещу ЦСКА: Почти бях сигурен, че Левски ще победи, но явно съм се лъгал
Снимка: Lap.bg

2885 0

Бившият старши треньор на Левски Димитър Димитров констатира, че "сините" за загубили напълно заслужено сблъсъка с ЦСКА от 28-ия кръг на Първа лига.

Херо бе категоричен, че "по-добрият отбор" на терена е взел трите точки:

Димитър Димитров - Херо

"ЦСКА напълно заслужено спечели вечното дерби. Игра по-добре, най-вече през второто полувреме. Използва по най-добрия начин грешките в защитата на Левски и триумфира. Логиката победи в този мач, по-добрият отбор взе трите точки", обясни той пред "Мач Телеграф", а след това допълни:

"Явно съм се лъгал"

"Преди мача почти бях сигурен, че Левски ще победи, но явно съм се лъгал. Да си признаем, ЦСКА показва от началото на пролетния сезон слаба продукция и като цяло не се намира в най-доброто състояние. Видяхте какво се случи срещу един много грамотен и амбициозен тим като Локо Пловдив. Смятах, че Левски е в по-добра форма, въпреки някои колебания. В предишни мачове от пролетния сезон играеше по-разнообразно".

ОЩЕ: Синът на Тодор Батков честити на ЦСКА и "скочи" на "малък брой олигофрени от двете агитки"

Херо назова и една от причините за поражението:

Иван Андонов

"Причините за загубата сега са няколко. Първо, много е рисковано да пускаш млад и неопитен вратар в такъв важен мач. Нищо против Иван Андонов, той има отлични качества, но за да пазиш във вечното дерби се изисква да имаш отлична комуникация и сработеност с отбраната пред теб. А такава нямаше и резултатът е това, което е. Но Николай Костов си каза, че това е негово решение и си носи отговорността за него".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Търпението на феновете на Левски започна да се изчерпва - "дъжд" от гневни коментари към Николай Костов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички