ВИДЕО: Наско Сираков - за "Левски" и новото бижу на "Герена"


ВИДЕО: Наско Сираков - за "Левски" и новото бижу на "Герена"
Снимка: БГНЕС

1264 0

"Преди 4 години, когато беше взривен сектор "А" много малко хора, включително и аз вярвахме, че ще бъде построен в такъв вид. Едно европейско съоръжение, за което трябва да поздравим най-вече Иво Тонев, защото той се занимаваше основно". Това заяви легендата на "Левски" Наско Сираков пред клубната телевизия след откриването на новия сектор "А".

На запитване дали има някой стадион, с който може да се сравни, Сираков сподели: "Не мисля, че в България има нещо, което да се доближава до тази трибуна. Важно е обаче да има и отбор, който да отговаря на стадиона".

Той сподели очакванията си за следващите мачове на "сините" като според предвид показаната игра трудно може в останалите двубои да се напълни стадионът.

"Пожелавам си да бием такива отбори като Лудогорец с 3:0. Хората отиват, за да гледат сериозна игра. Трябва да различим качеството на игра и новата трибуна. Когато играта отговаря на качеството на трибуната, бъдете сигурни, че стадионът ще се пръска по шевовете".

"Синята" легенда заяви, че е очаквал победа над Лудогорец, която да помогне на играчите. "Искрено се надявам всички фенове да осъзнаят какво имат в този момент и най-малкото, което очаквам е да има неща като чупене на седалки. Това бижу трябва да се пази".

За финал Сираков пожела на феновете на "Левски" да дочакат по-светли дни.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички