ВИДЕО: Левски стартира инициативата по повод 110-ата годишнина с 3 легенди


ВИДЕО: Левски стартира инициативата по повод 110-ата годишнина с 3 легенди
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1001 0

Новата инициатива на Левски "110 значи любов, 110 значи величие" вече е на ход. От клуба пуснаха видео материал, в който отдават чест на 3 от своите многобройни легенди. Първите бяха Наско Сираков, Емил Велев и Божидар Искренов.

Идеята за 110-ата "синя" годишнина

С инициативата "сините" отбелязват 110-ата годишнина на клуба, която предстои през месец май. Тя ще повлияе и на фланелките, които ще бъдат с нова визия и ще са пуснати в продажба от 25 февруари.

Инициативата роди нов дизайн на фланелките

"Отброявайки 110 години от основаването на нашата вековна любов - футболен клуб Левски, нека си спомним за 110 легенди, които изковаха със златни букви неговото величие. От умелите спасявания, през фамозните финтове, до незабравимите голове – тези играчи оставиха незаличима следа, вдъхновиха поколения фенове и оформиха същността на нашата идентичност.

Докато гледаме напред с гордост, нека съхраним паметта за тяхната страст, отдаденост и непоколебима преданост към свещеното Л на гърдите. Поклон към левскарите, които направиха пътуването на нашия клуб незабравимо!

Официални фланелки с новата визия

Официалните фланелки с нова визия ще бъдат в продажба онлайн и във физическия магазин от 25-и февруари! 110 години Левски - вчера, днес, утре и завинаги…“, написаха от клуба към видеото. По-рано директорът Даниел Боримиров увери, че в клуба са обединени. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички