Пострадалият в Скопие фен на Левски с първи думи за ужаса


Пострадалият в Скопие фен на Левски с първи думи за ужаса
Снимка: БГНЕС

2692 0

Фенът на Левски, който бе намушкан с нож в Скопие, проговори за инцидента преди мача с Шкупи , спечелен с 2:0 от „сините“. 29-годишният Драгомир Андонов е в интензивното отделение към хирургията в македонската болница „Свети Наум Охридски“.

По лицето и главата му има синини и следи от побой. Сънародникът ни е опериран в областта на черния дроб и в момента е на системи.

РАЗКАЗЪТ НА ПОСТРАДАЛИЯ

Андонов разказа пред bTV, че още е в шок от случилото се. Той сподели, че е благодарен на лекарите, които са спасили живота му. Драгомир обаче не пожела да бъде записан с камера заради състоянието си.

Лекарите, които се грижат за него, обясниха, че не е препоръчително той да бъде преместен в болница в София, преди състоянието му да се подобри, макар че зам.-председателят на сдружението „Левски на левскарите“ Никола Бушняков по-рано днес обяви, че Андонов ще се завърне у нас утре.

Свидетели от болницата разказаха, че българинът е бил докаран в критично състояние от свои приятели. В спешното отделение лекарите са го оперирали и са му спасили живота. Нападателят му е известен на полицията, но все още се издирва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Борисов: Няма да е лесно на тези, които пребиха левскарите, ако дойдат в София

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички