Наско Сираков с поредна важна среща за Левски, този път в НАП


Наско Сираков с поредна важна среща за Левски, този път в НАП
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3441 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, е провел важна среща в НАП. На нея е присъствал и адвокат на "сините", като е обсъждана тежката ситуация заради дълговете на клуба към държавната агенция.

На излизане Сираков заяви следното пред "Гонг": "Надявам се на положителни новини".  Ясно е, че "сините" търсят начин как да постигнат споразумение с НАП, за да си гарантира Левски новия лиценз. 

Сираков вчера проведе среща и с главния акционер на генералния спонсор на клуба Palms Bet Мило Борисов, на която бяха обсъдени варианти за бъдещото развитие на "сините".  "В най-кратки срокове мажоритарният собственик на клуба ще информира „синята“ общественост за всички решения, които предстои да бъдат взети", написаха от клуба. 

А относно провалените преговори за нов собственик - от "синия клуб" по-рано заявиха, че стари дългове са попречили сделката да стане факт. "И “ПФК Левски”, и Sport Republic, и българските институции положиха сериозни усилия за успешното финализиране на сделката.

За съжаление се оказва, че любимият ни клуб носи тежести от последното десетилетие, които не могат да бъдат преодоляни на този етап. При положените огромни усилия от трите страни, сделката не успя да се осъществи", бе част от декларацията на "сините".

Станимир Стоилов също направи кратък коментар за провалената сделка с Шолак за Левски- ето какъв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички