Веско Минев нападна Ники Митов: Да изкараш пет футболисти - това е самоубийство за Левски


Веско Минев нападна Ники Митов: Да изкараш пет футболисти - това е самоубийство за Левски
Снимка: БГНЕС

1523 0

Защитникът на Етър Веселин Минев по всичко изглежда не таи добри чувства към бившия си треньор в Левски Николай Митов. Бранителят си спомни за миналия сезон, когато бе част от "сините", а в края му беше освободен именно от тогавашния наставник.

"Чувствам се добре вече, защото през последните месеци в Левски бяха тежки. По инициатива на двама човека бяха извадени титуляри. При положение, че има два мача с ЦСКА. Не го разбирам. Ники Митов казваше, че има 11-12 футболисти и да изкараш пет - това е самоубийство. Пожелавам успех на Левски. Имам приятели там, клубът ми е дал много”, каза Минев.

Относно равенството с Черно море във Варна, 36-годишният бранител каза: "Трябва да съжаляваме, че не победихме, чистите положения бяха пред тяхната врата. Ако има дузпа, ще е жалко, защото пак ни ограбват. Цяла седмица тренираме, за да се представим достойно срещу силен съперник, но ни спират. Според мен, нашият играч няма какво да симулира. Даже момчетата от Черно море признаха, че има дузпа. Започнаха да се гледаме странно. Но нека гледаме, да не прибързваме, както винаги".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички