Веселин Минев сподели какво трябва да се случи и кой трябва да поведе Левски, за да бъде спасен


Веселин Минев сподели какво трябва да се случи и кой трябва да поведе Левски, за да бъде спасен

1806 0

Крайният защитник Веселин Минев, който е бивш играч на Левски, сподели своето мнение относно "горещата" тема в последно време - акциите и спасението на "синия" клуб. Той вярва, че Левски ще оцелее, но сподели какво трябва да се случи и кой трябва да поведе клуба.

"Доста хора излязоха и казаха, че именно Наско Сираков е човекът, зад когото застават всички, така че е излишно аз да коментирам въпроса. От това, което виждам и чета всеки ден, разбирам, че всички левскари са обединени зад него. Лесно се работи с него. При него няма задкулисни игри. Идва и казва всичко в съблекалнята в очите. Това е начинът да се разрешават проблемите. Това е най-силното му качество" - започна Минев пред БНР.

"Не ме учудва фактът, че почти половин България се е активизирала и ще се бори до последно за спасението на Левски, което е много хубаво. До фалит може да се стигне единствено, ако не се дадат акциите навреме. Ако се дадат, фалитът ще се избегне. Ако акциите се забавят умишлено и се задържат от хората, които ги притежават в момента, може и да се стигне до фалит" - каза още той. Относно акциите - Васил Божков сподели кога ще обяви новия собственик на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички