Венци Стефанов: Важното е, че разумът и интелектът надделяха над простотията


Венци Стефанов: Важното е, че разумът и интелектът надделяха над простотията

3628 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не скри радостта си от победата на своя тим над Левски във финала за Купата на България. Стефанов посвети победата на своя приятел Младен, на починалата си майка и на феновете, като обеща и премии за играчите. С последните си думи пък босът на "белите" поздрави и финалистът Левски за изиграния мач.

"На Славия ѝ приляга, най-много се радвам, че спечелихме в деня на победата. Днес не е деня на Европа, а на победата. Посвещавам успеха на моя приятел Младен и за всички, които се трудиха за този успех.

Много се радвам, че разумът и интелектът надделяха над простотията. Говориха за покойната ми майка, но тя отгоре ни помогна. Искам да кажа едно нещо: нашият отбор, съставен само от българи, доказа, че може да победи тези скъпоплатени чужденци.

Феновете на Левски много рано си повярваха, че ще спечелят. Много голям триумф, много съм щастлив. Посвещавам го на всички, които обичат и уважават Славия. Благодаря на публиката. Не ги чухте да псуват, да ругаят. Загорчич има договор със Славия и ние с него сме се разбрали. Ако има предложение за чужбина, което би му помогнало в неговото развитие, тогава може да си тръгне. Той заслужава подобно уважение. Премии очакват футболистите."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички