Къде да гледаме финала за Купата на България между Левски и Славия?


Къде да гледаме финала за Купата на България между Левски и Славия?
Снимка: БГНЕС

3986 0

Лудогорец спечели за 7-и поред титлата в Първа лига, но за поредна година няма да може да се поздрави със златен дубъл. "Орлите" ще са само зрители на финала за Купата на България, където трофея ще си оспорват Славия и Левски в най-интересното "най-старо столично дерби" от години насам.

Двата столични отбора ще се опитат да прекъснат дългогодишна серия без трофей, след като "белите" за последно вдигнаха купа през 1996-а година, когато спечелиха и златен дубъл в българския футбол. Левски пък стана шампион за последно през 2009 година, а през 2013 изпусна титлата срещу Славия, както и Купата срещу Берое. В последния финал на тима през 2015 година Черно море шокира "сините" с гол в края на редовното време за 1:1 и попадение в края на продълженията за 2:1.

Стадионът се очаква да приюти над 35 хиляди фена, 95% от които да са привърженици на "сините". Разбира се, финалът ще бъде излъчван и по телевизията. Срещата влиза в ефира на "Нова Спорт", като е с начален час 19:30. Тези от вас, които не могат да гледат мача по телевизията, могат да следят финала Славия - Левски НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички