Венци Стефанов съсипа Левски: Биха ви четирима сервитьори и двама автомонтьори


Венци Стефанов съсипа Левски: Биха ви четирима сервитьори и двама автомонтьори
Снимка: БГНЕС

11781 0

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов коментира пред БЛИЦ резила на Левски - отпадането от Вадуц (Лихтенщайн).

"Левски имаше своите шансове, все пак четирима от футболистите на Вадуц са били преуморени, работили са сервитьори и са имали банкет след първия мач. А при тях банкетите са продължителни. Нито съм знаел, че Левски ще отпадне, нито съм искал да отпадат. Просто когато гроб копаеш - в него падаш, това е стара максима", коментира Стефанов.

"Само те са отбор на народа, само те са вечно прави, сами срещу всички... Срещу кога бяха днес? Видяхте - срещу четирима сервитьори, двама автомонтьори, а другите полуаматьори", продължи босът на Славия в типичния си стил.

"Ние им взехме Купата на България след победата на финала, явно ние сме основните виновници, че те са евроидиоти! Всички са им виновни - международното положение, климатичните особености, емигрантите, все някой им е виновен", добави Стефанов.

"Дано ние победим в реванша с Илвес Тампере в четвъртък. Нека обаче не слагаме тигана преди да хванем рибата. Четвъртък вечер ще видим дали ще имаме право да говорим, или като тези момчета (б.р. - левскарите) ще бъдем с наведена глава. Вярвам, че футболистите ми разбират отговорността, а и имаме треньор, който е знаещ и можещ, така че съм спокоен в това отношение", каза още Венци Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички