Иван Горанов: Отпадането от Вадуц е наистина срамно


Иван Горанов: Отпадането от Вадуц е наистина срамно
Снимка: Официален сайт на Левски

995 0

Вторият капитан на Левски Иван Горанов каза това, което треньорът Делио Роси не пожела, а именно, че отпадането от втородивизионния Вадуц от Лихтенщайн е срамно. Той посочи, че е нормално феновете да са разочаровани, защото им се е насъбрало много в последно време.

"Много е неприятно да говоря след такъв мач. Не знам какво точно да кажа. Опитахме да играем и да отстраним Вадуц. Допуснахме много лесен гол първото полувреме, който ни стъписа, но се опитахме да се върнем в мача. Понякога положенията не влизат и всички заедно да видим как да подобрим играта, защото сезонът тепърва започва", каза футболистът пред "Диема Спорт" след мача.

"Разбира се, че е срамно отпадането от Вадуц, такова нещо не трябваше да се случва", категоричен бе той.

"Допуснахме колективни грешки целия отбор. Изпускахме и в атака. Ние сме отбор и не бива да се обвиняваме. Тежко е, но нямаме друг избор, ние сме Левски", допълни Горанов.

"След много работа и себераздаване ще се върнем на правилния път. Имаме големи амбиции и ще бъде тежко. Нямаме право да съжаляваме и да изпадаме в кризи, а да влезем бързо в час", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички