Венци Стефанов подкрепи решението за Литекс и нападна "Левски"


Венци Стефанов подкрепи решението за Литекс и нападна "Левски"

1296 0

Президентът на Славия и член на Изпълкома към БФС Венцеслав Стефанов определи като правилно решението на Дисциплинарната комисия да изхвърли Литекс от "А" група. Решението беше гласувано единодушно днес, като "оранжевите" ще се опитат да обжалват решението пред Апелативната комисия.

"Има си правилници и те се спазват. Не съм изненадан от решението, такива са изискванията на УЕФА. По принцип отношението им към изваждане на отбори от елита е негативно", заяви Стефанов по време на интервю за "Диема Спорт".

Той отказа да коментира евентуалното 3-о място, което се очаква да заеме Славия, при условие че резултатите на Литекс в "А" група бъдат анулирани. Президентът е категоричен, че не желае да коментира подобни неща.

Иначе той изрази несъгласието си с наказанието на "Левски".

"Не смятам, че изваждането на футболистите на Литекс е било планирано. Това, което смятам, е, че Дисципът трябваше да накаже първо Левски за изстъпленията в Ловеч. Задължително трябваше да го направи, а не го стори. Не смятам, че сегашните им наказания са достатъчни. Аз мога да кажа, че страдам непрекъснато от тяхното гостуване – винаги има счупени седалки. Ако трябва, ще играят без публика", заяви още Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички