Васил Колев: Левски успя да оцелее благодарение на Гонзо


Васил Колев: Левски успя да оцелее благодарение на Гонзо
Снимка: БГНЕС

1215 0

Председателят на Тръст „Синя България“ Васил Колев заяви, че основна заслуга за оцеляването на „Левски“ през последните месеци има спортният директор Георги Иванов.

„Разбира се, хората в клуба трябва да са готови да понесат отговорността. Но аз твърдя, че Левски успя да оцелее благодарение на Гонзо. Наша основна цел е Левски да не бъде правен за посмешище. Но мисля, че Гонзо е потърпевш от това, че не се изнася достатъчно информация, за да се знае каква работа е свършил“, заяви Колев.

„Последната година е пример, как при най-лошите резутати е имало най-голям комфорт за отбора. Членове на Тръста ни поставиха въпроса дали не трябва да потърсим отговорност. Ние обаче залагаме на демократичния принцип. Ако се създаде такава инициатива и има предложение, тогава ние ще пожелаем оставка. Ние обаче не сме чули някой да вика „оставка“ на мачовете на Левски. Изглежда феновете на Левски не вярват, че вината е в спортно-техническия щаб. Но идеята на Тръста не е да търси отговорност. Ако това е позиция на общността, тогава Тръстът може да се намеси“, добави още Колев.

След като вчера Тодор Батков се оттегли от „Левски“, Васил Колев обяви, че ако се работи правилно, „сините“ могат да станат вторият или третият най-стабилен клуб в България.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички