Валери Домовчийски вярва, че Ботев (Враца) може да бие Левски, ето защо


Валери Домовчийски вярва, че Ботев (Враца) може да бие Левски, ето защо
Снимка: Оф. сайт на Левски

1120 0

Нападателят на Ботев Враца Валери Домовчийски говори преди сблъсъка за врачани срещу бившия му отбор Левски. Домовчийски вярва, че неговият тим може да вземе победата, тъй като на "Герена" Ботев взе точка при последния им сблъсък.

"Вече съм добре, тренирам наравно с останалите. В последните мачове взех участие. За съжаление пропуснах подготовката, като през по-голямата част тренирах индивидуално. Сега обаче се чувствам по-добре с всеки изминал ден. Надявам се в най-скоро време да съм на 100%. Не мога да кажа дали ще играя срещу Левски, тъй като това зависи от треньора. Аз съм на разположение. В много от мачовете играхме добре и не заслужавахме да загубим, но по някой път така се случва. Така лека-полека се създаде негативната ни серия. Последният мач обаче успяхме да я прекъснем и да глътнем въздух, както и да си върнем увереността" - започна той пред dsport.

"Надявам се да направим добър мач срещу Левски и да спечелим точки. Ние се борим за оцеляването си в елита и всяка точка е важна. Срещу Левски на "Герена" играхме като равен с равен. Успяхме да вземем точка и затова се надявам утре дори да победим. Трудни са времената за Левски. Това е един от най-големите клубове и сега е трудно, с но течение на времето клубът ще се стабилизира и ще се върне там, където му е мястото" - сподели още нападателят.

А какво заяви наставникът на Левски Славиша Стоянович преди мача с Ботев Враца?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички