Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия преди мача с Ботев Враца


Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия преди мача с Ботев Враца
Снимка: Официален сайт на Левски

890 0

Утре Левски гостува на Ботев във Враца в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Старши треньорът на "сините" говори пред клубната телевизия и сподели очакванията си за срещата:

"Чака ни много важен мач, цялата седмица е важна за нас. Това е седмицата на истината за отбора. Анализирахме всички грешки, които допуснахме на мача с Ботев Пловдив. Трябва да сме по-отговорни и по-стабилни на терена. Говорихме с отбора, направихме нов анализ. Ще ни бъде трудно. Очаквам битка и ако не сме максимално ангажирани ще имаме проблеми", призна Славиша и каза, че отборът му трябва да е готов за мач на лош терен:

"Трябва да се подготвим евентуално за лош терен. Съперникът ще е много агресивен и ще трябва да внимаваме. Надявам се срещу Ботев Вр да допуснем по-малко грешки, защото в предишния мач имаше много такива. Имаме доста проблеми, след тренировката ще решим кой ще пътува", завърши Стоянович.

Срещата утре е с начален час 16:30ч. Пред наставника на Левски има много въпросителни, най-вече в защитната линия на тима.

 

А какво разказа Наско Сираков за Трифон Иванов, четете ТУК.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички