Венцеслав Стефанов отговори дали Валери Божинов ще заиграе в Славия


Венцеслав Стефанов отговори дали Валери Божинов ще заиграе в Славия
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

7363 0

След като по-рано днес (4 септември) се появиха информации, че Славия ще се опита да вземе бившия играч на Левски Валери Божинов, "Sportal" се свърза с президента на "белите" Венцеслав Стефанов и го помоли за коментар.

Силната фигура в квартал "Овча Купел" в столицата не отрече за интереса на Славия към Божинов и дори заяви, че той лично го е предложил като вариант на старши треньора Златомир Загорчич:

"Дали Валери Божинов е вариант за Славия? Аз предложих този вариант на Загорчич, той трябва да прецени и да вземе решение. Харесвам Валери, той е мъжко момче, никога не се е крил, не е предател, винаги се бори и дава максимума от себе си. Друг е въпросът в каква спортна форма е в момента. Заги решава", каза еднозначно Венци Стефанов.

През вчерашния ден (3 септември) Валери Божинов официално се раздели с Левски, каквото бе желанието на новия треньор Станимир Стоилов. Наставникът на "сините" искаше и да върне на "Герена" Мартин Райнов, но по-късно се разбра, че това няма да се случи и Мъри отрави пиперлив коментар относно неговото решение. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички