Валери Божинов: Момчетата в Септември ме поддържат жив


Валери Божинов: Момчетата в Септември ме поддържат жив
Снимка: Lyuba Filipova / LAP.bg

1827 0

Нападателят на Септември София Валери Божинов говори след поражението от Левски с 0:2 в 1/4-финалите на Купата на България. Той заяви, че в тима на Септември има голям напредък и благодари на феновете на Левски за топлото посрещане.

"Първо да честитя победата на Левски. Поздравления на всички, най-вече на моя отбор на Септември. Тези млади момчета играха на 100%, вложиха се, дадоха всичко от себе си, опитаха се, но знаете, класата в 2-та отбора е голяма, това, което аз видях, искам да поздравя момчетата. По някой път има и други фактори. Тези момчета имат голям потенциал, много големи качества, дай Боже да си повярват още повече. Във Втора лига ако играят по този начин дай Боже догодина да ги гледаме в Първа лига.

Все още ме държат жив от гледна точка на това, че не искам да спирам. Гледам тези млади момчета, държат ме да имам тази воля за тренировки и да им помагам. Виждам един голям напредък, концепцията на г-н Матич са малко по-сложни ,трябва време. Надявам се г-н Чангъров да даде време на Матич да направи добър облик. Трябва да мислят малко повече. В България има добри футболисти, но им трябва малко време и да се работи повече с тях", каза Божинов.

"Искам да благодаря на публиката и феновете на Левски за топлото посрещане. За мен е нещо велико, благодаря, поклон пред синята публика. Пожелавам победа на Левски, надявам се в неделя да бъдат номер 1 както винаги са били. Най-вече се надявам да има спектакъл, да има хубав за окото мач и най-важното е Левски да победи", добави той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички