В Твенте се сетиха за Ники Михайлов - бил като Ибрахимович и не се плашел от дявола


В Твенте се сетиха за Ники Михайлов - бил като Ибрахимович и не се плашел от дявола
Снимка: Lap.bg

1254 0

В Твенте уважиха вратаря на Левски - Николай Михайлов, по случай последния му мач като активен футболист. Очаква се това да е домакинството на Лудогорец в последния кръг на Първа лига днес от 18:00 часа.

"Ексцентричен и впечатляващ"

Изданието twenteinsite.nl пусна статия за 35-годишния страж и написа "Ексцентричният шампион Михайлов слага край на впечатляваща кариера". Бившият капитан на Левски игра в нидерландския клуб между 2007 и 2013 г. и спечели 4 трофея в Еншеде.

За едни е бил добър вратар, за други - добър клоун

Сайтът описа кариерата на ветерана и отбеляза, че през ноември 2018 г. той се е върнал в "детската си любов Левски", където ще завърши кариерата си днес.

Михайлов - като Ибрахимович

Публикацията привлече няколко коментара, най-интересният от които гласеше: "Тип "Ибрахимович" - харесваш/не можеш да харесаш или не харесваш/не можеш да го харесаш. Но какъв външен вид за вратар имаше този човек, който не се страхуваше от дявола и с право изгони Бошкер от отбора".

За някои добър вратар, за други - клоун

От twenteinsite.nl направиха и публикация за българина в профила си в Instagram, където фен написа, че Михайлов е бил добър вратар на Твенте. Друг обаче му опонира: "Добър вратар? Беше добър клоун, нищо повече". А ето за кои трима мачът с Лудогорец ще е последен в Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички