Николай Михайлов ще получи 13 минути срещу Лудогорец, има и оферта от друг български клуб


Николай Михайлов ще получи 13 минути срещу Лудогорец, има и оферта от друг български клуб
Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

6849 0

35-годишният вратар на Левски - Николай Михайлов, ще получи 13 игрови минути при домакинството срещу Лудогорец от последния кръг на Първа лига, което ще се проведе на 26-и май (18:00 часа).

Това разкри самият той пред "Dsport":

Николай Михайлов

"Надявам се в неделя да бъде един футболен празник срещу шампиона на България. Ще стартирам мача, ще пазя 13 минути, защото това е любимият ми номер, след това ще дам път на моите млади колеги, които ще поемат щафетата от тук нататък", обясни Михайлов пред изданието и допълни:

ОЩЕ: В Шотландия: Английски клуб разубеди Хосе Кордоба за Рейнджърс, Левски също се "обърна"

"Има нещо, което се организира. Пази се в тайна от мен. След толкова години вярна служба, за мен Левски е единствено любов. Подготвили сме доста изненади за феновете, които разочаровахме с резултатите ни и позицията в първенството. Има една горчилка от това, че не можах да се сбогувам с тях по позитивен начин, защото резултатите на отговорят на това колко голям клуб е Левски".

Оферта от друг български клуб

След това Ники Михайлов направи още едно разкритие: "Най-големият парадокс е, че преди няколко дена ми отправиха оферта от клуб от Първа лига, но не искам да коментирам, защото е излишно".

"В България трудно да играя за друг отбор, така че вероятно този вариант ще отпадне. Като мине мачът в неделя, ще искам да обърна малко внимание на семейството си и новородената ми дъщеричка. Искам да им обърна внимание и после ще помисля дали си заслужава да продължа кариерата си. Това го оставям като отворен процес", каза още опитният страж.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕЛевски разкри още една част от плановете си за 24-ти май, когато клубът ще навърши 110 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички