В Турция: Трансферът на Станислав Иванов в Галатасарай е сигурен


В Турция: Трансферът на Станислав Иванов в Галатасарай е сигурен
Снимка: Оф. сайт на Левски

2336 0

Спекулациите в турските медии около евентуален трансфер на играча на Левски Станислав Иванов текат с пълна сила. Местните издания и сайтове са уверени, че до броени часове фланговият нападател ще стане собственост на местния Галатасарай. Според тях остава само Стаси да мине задължителните медицински прегледи.

"Галатасарай прибира Иванов. С него вече е постигнато споразумение, а той пристига в Истанбул до края на седмица", пише askam.com.tr

Ще бъде обаче голяма изненада, ако Станислав парафира с турския гранд. Към него наистина има интерес от местен клуб, но той е доста под нивото на лъвовете, пише "Тема спорт". 

За Иванов имаше сериозен интерес от германския втородивизионен Ерцгебирге Ауе. Този клуб изпрати оферта, която бе приета от ръководството на Левски. Играчът обаче не я одобри. По всичко изглежда, че постоянният шум за евентуален трансфер не влияе добре на нападателя. Той се включи слабо в гостуването на Ботев (Пд). Влезе на игрището в началото на втората част, но с нищо не помогна на тима си. А за кой друг свой играч от Левски са получили оферта, но няма да я приемат - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички