В Словения: Левски отправи оферта за защитник на Любляна


В Словения: Левски отправи оферта за защитник на Любляна
Снимка: Оф. сайт на Левски

2482 0

Левски е близо до привличането на защитник от отбора от Любляна. Най-големи­ят спортен вестник в Словения „Екипа/Спортске новости" обяви, че "сините" са отправили оферта за Виталийс Максименко. Той е латвийски национал, а още през ми­налата зима бе спряган за „Герена". Причината за това бе присъствието на Славиша Стоянович. Тогава обаче до такъв трансфер не се стигна.

Максименко е на 28 го­дини. Той може да иг­рае като централен защитник и ляв бек. Именно играч с такъв профил е нужен на Пет­ър Хубчев. Максимен­ко обаче имал оферта и от отбор от Лига 2 на Франция. Той все още не е решил коя от двете оферти за избере, твърди "Меридиан мач". През този сезон в Люб­ляна е ветровито. Там извъртяха четирима защитници в центъра на отбраната, а Максимен­ко започна като титуляр в 6 мача. Пазарът във Франция затваря на 31 август, а този у нас на 2 септември.

Преди няколко дни се появи информация, че ва­риант за Левски е и Да­вид Малембана от Ло­комотив (Пд). През 2012 година е избран за най-добър защитник в първенството на Лат­вия. Със Сконто става шампион на страната за 2010-та, а година по- късно печели и Балтийската лига. С Олим­пия има една Купа на Словения (2019). А какво решение е взел Петър Хубчев за паузата в шампионата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички